Taller d'edició
El camp d’acció de l’editorial de la mitja pàgina és ampli, però abastable; no editem per sobre de les nostres possibilitats. A més de les nostres col·leccions de narrativa i de tot el que publiquem sota el nostre propi segell, a Demipage estem oberts a convertir en realitats palpables aquells projectes que toquen la tecla del nostre entusiasme, com ara les innombrables publicacions escolars que hem estat fent des dels nostres orígens. Propostes que requereixen una gran professionalitat, un esforç imaginatiu, en definitiva, un apassionant repte editorial que ens manté desperts. (Descarregar exemples de treballs realitzats més avall.) Les tasques del nostre taller d’edició les componen els encàrrecs més tècnics i ortodoxos, per als quals posem al servei del client tota la nostra experiència. Des del coneixement exhaustiu dels currículums de cada assignatura, tant de l’ESO com de Batxillerat, en l’últim decenni, en què l’ensenyament espanyol s’ha hagut d’adaptar a dues reformes educatives (i en ve una tercera), la nostra experiència en la matèria s’ha pogut utilitzar a grans grups editorials com Oxford University Press, Hachette o Santillana, per esmentar-ne alguns exemples.

Malgrat la complexitat d’aquests projectes, ens encarreguem de l'edició i correcció més clàssiques fins a la traducció de textos (la nostra facilitat per treballar amb les llengües oficials d'Espanya ha permès poder dur a terme projectes de gran envergadura a Galícia, la Comunitat Valenciana, Catalunya i el País Basc), però també de l’elaboració de cobertes i de maquetes interiors, les adaptacions gràfiques, el seguiment editorial, la cartografia, la iconografia (a més de la gestió de fitxers fotogràfics amb les cases mare o amb les agències), la cessió de drets…

El nostre equip, format per editors, traductors, il·lustradors i dissenyadors altament qualificats, permet la realització íntegra d’aquest tipus de projectes. Treballs en què el compromís amb uns acabats perfectes defineix el nostre modus operandi. (Vegeu-ne exemples.)

Fora de l’àmbit de l’educació, cada vegada són més nombroses les empreses que ens encarreguen els seus llibres institucionals, llibres centenari, catàlegs d’activitats i que ens fan una infinitat d’encàrrecs personalitzats, en què la nostra missió és adaptar-nos a les seves necessitats més específiques. En temps d’obertura de suports digitals, també posem en marxa aplicacions per a iPad, eBooks i continguts web en html5.
Contacta amb nosaltres

Nom:

Email:

Comentari:


© Demipage - C/Pez, 12. Madrid 28004. Telf: +34 915638867