Contacte
Contacta amb nosaltres
Fes-nos arribar els teus dubtes i suggeriments o demana informació més detallada sobre els nostres serveis i les nostres publicacions.

Nom:

Email:

Comentari:


Subscripció
Puja't a la bici de Demipage!
Deixa que les novetats Demipage entrin a casa teva sense que hagis de fer res. Obre la porta al nostre velocípede per rebre els títols de l’editorial de la manera més còmoda. Permet-te aquesta petita il·lusió, el petit luxe de rebre a casa teva aquesta alegria que són els llibres. Un plaer secret amb el qual tindràs garantides hores de bona literatura editada per Demipage per a tu.

Consulta aquí les condicions d’aquesta proposta literària i permet que l’anyenca bicicleta entri a casa teva, amb universos tan singulars com els de Saphia Azzeddine, Jérome Ferrari, Elisabetta Bucciarelli, Fernando Aramburu, Juan Gracia Armendáriz, Boris Vian, Antonio Vega, Hubert Haddad, Marguerite Duras, Romain Gary, Eduardo Laporte, Jorge Alemán, Ángela Medina… A més, pots escollir dins del nostre catàleg a través de la nostra botiga en línia i rebre impagables regals gràfics mai posats a la venda.

Punxa aquí per subscriure't PRÒXIMAMENT!
Newsletter
Segueix de prop la nostra activitat
Si t’interessen els nostres llibres, t’agradarà saber tot el que succeeix al seu voltant i la informació relacionada amb els autors de la mitja pàgina: presentacions dels llibres de temporada, entrevistes, crítiques, ressenyes, premis, festivals, etc.

Escriu el teu compte al formulari per rebre el newsletter a la teva bústia de correu electrònic o bé per donar-te de baixa si ja hi estàs inscrit i no el vols rebre més.

Email:

Les dades facilitades seran incorporades a una base de dades la titularitat i la responsabilitat de la qual corresponen a Editorial Demipage i seran tractades de manera confidencial. En qualsevol moment podràs cancel·lar la teva inscripció a través d’aquest formulari.
© Demipage - C/Pez, 12. Madrid 28004. Telf: +34 915638867